Nieuwsbrief
Product van de dag
Stoepbord me watertank incl print
Stoepbord me watertank incl print
€ 240,00
stuk(s)
Roll up Banner De luxe
Roll up Banner De luxe
€ 121,00
stuk(s)
Beachflag Straight
Beachflag Straight
€ 63,00
stuk(s)
Beurswand Recht
Beurswand Recht
€ 720,00
stuk(s)

 Textielframe

textielframe-staand

Bestel je textielframe voor indoor reclame uitingen.

Het textielframe heeft een strakke vormgeving. De zogenaamde stretchframe wordt voorzien van een peesdoek. Deze wordt goed strak in het frame gespannen met behulp van de pezen die aan het doek vast zitten. Zo komt je doek altijd mooi strak in het frame. De doeken zijn eenvoudig te vervangen. Een frame waar je lang plezier van hebt.

•  Het textielframe is verkrijgbaar in vele formaten
•  Het peesdoek is gemaakt van 210 grams decotex
•  Bestel alleen het textieldoek als je het frame al in huis hebt
 
Textielframe soorten
Dit product kun je in verschillende soorten bestellen. We bieden je via de website de standaard formaten aan die uit zichzelf kunnen staan door middel van de meegeleverde voetplaten.
Natuurlijk kunnen we je frame ook op maat maken voor andere toepassingen.

Textielframe voor aan de muur
Steeds vaker wordt dit product gebruikt als etalage display. We maken het frame altijd precies op maat. De lengtes worden op maat gezaagd zodat je ze op elke positie kunt gebruiken. De frames kunnen eenvoudig op de muur worden geschroefd zodat je een permant display hebt. Je hoeft dan alleen nog maar de prints te verwisselen. Ook de prints worden precies op maat gemaakt zodat ze mooi strak in het textielframe zitten.

Textielframe met LED-verlichting
Wil je LED-verlichting in je frame? Dan is dat zeker mogelijk. Het frame wordt dan aan de binnenkant voorzien van een lichtslang. Hierdoor wordt je print aan de binnenkant of achterkant verlicht. Zo springt het nog meer in het oog. Zorg er wel voor dat je het frame om een contactpunt installeert. 

Wil je een offerte ontvangen voor een textielframe met verlichting? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Los staand
Het frame heeft een redelijk breed profiel. Hierdoor kun je de frames in kleine formaten ook los op de vloer of in de etalage plaatsen. De frames blijven dan gewoon uit zichzelf staan. Grotere frames zeer geschikt voor in uw stand of bij de entree van een beurs, kunnen met voetplaten los geplaatst worden. Voor dubbelzijdig of enkelzijdig gebruik
Staand textielframe Dubbelzijdig Staand textielframe Dubbelzijdig
Prijs/st.: € 413,00
incl. 21.00% BTW, excl. verzendkosten
stuk(s)
meer controleren
Staand textielframe Enkelzijdig Staand textielframe Enkelzijdig
Prijs/st.: € 338,00
incl. 21.00% BTW, excl. verzendkosten
stuk(s)
meer controleren
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein